Иванов ЛТД е компанија со повеќегодишно искуство во трговија со ламинат и додатоци за ламинат: лајсни, подлоги, алуминиумски профили и др.

Ние сме директни увозници на ламинат, аксесоари за ламинат и други видови подови, која врши достава со сопствена дистрибуциска мрежа до сите градови во Македонија. 

Ви нудиме следниве производи: 

  • Ламинат (ламинат со различни профили 4, 6, 8 cm ,  дебелина 7, 8, 10 и 12 cm класа AC3, AC4, AC5.)
  • Подлога за ламинат (филц од 1.5 mm, 2 mm и 5 mm, XPS стиродур 5 mm) 
  • Алуминиумски лајсни (профили)

Нашата мисија е да Ви обезбедиме висококвалитетен ламинат и аксесоари за поставување на ламинат од познати европски брендови.  

За нарачки и информации, Ве молиме контактирајте не на следниов линк.